Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 waterbestendige fietstassen

Waterbestendige fietstas

40+ gekocht
€ 25
€ 12,40
50% korting
Verzendkosten: € 2,99

In een Notendop

In deze tas kun je je persoonlijke bezittingen opbergen als je op reis gaat, maar is ook te gebruiken als telefoonhouder voor de fiets.

Product-details

  • Hoogwaardige gevoerde fietstas
  • Waterbestendig
  • Telefoon kan in de hoes worden gebruikt
  • Wordt geleverd met riem om aan de tas te hangen om hem over de schouder te kunnen dragen

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.