sluit
TTD Launch

Waxed By Me

Korvet 22, Brielle

Ontspanningsmassage óf een combinatie van hoofdmassage en voetmassage bij Waxed By Me in Brielle, nabij Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 1-4.
Code toepassen

In een Notendop

Vergeet voor 50 min. de hectiek van het dagelijks leven door plaats te nemen op de massagetafel en laat die zorgen voor de dag van morgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Massage naar keuze:

    • Ontspanningsmassage van 50 minuten
    • Combinatie van een Indiase hoofmassage van 25 minuten en een voetmassage van 25 minuten
  • Laat je in 50 minuten tijd tot ontspanning brengen

  • Alle drie de massages zijn gericht op het ontspannen van lichaam en geest

  • Zodat jij even de hectiek van alledag kan vergeten

  • Ga voor 1, 3 of 5 keer een sessie relaxen

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Over Waxed By Me

Waxen zijn ze hier in gespecialiseerd - je gokte goed - maar ook in huidverzorgende gezichtsbehandelingen en ontspannende massages is Waxed By Me een ster. Over het waxen: dit gebeurt met Lycon Wax - ook vegan verkrijgbaar - en op plekken waar ongewenst haar vaak komt kijken, van wenkbrauwen tot oksels en de bikinilijn. Je huid kan ook verzorgd worden: met scrubs, reinigingen, serums en op andere verrassende manieren, zoals met ijsbollen. Massages gebeuren met pakkingen, veel beleid en genoegzame oliën. Waxed By Me vind je in Brielle, op 30 autominuten van Rotterdam.

Deal-Voorwaarden

Verplicht reserveren via WhatsApp 0653625702. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op dinsdag, woensdag en zaterdag tussen 12.30 en 17.30 uur. Koop je de optie voor 3 of 5 massages, dan moeten deze binnen 6 maanden na de eerste massage worden opgemaakt. Reserveer minimaal 4 uur van tevoren. Annuleer minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Waxed By Me