sluit
TTD Launch

Wijnhandel Alvarez

Anna van Hannoverstraat 4, Den Haag

Proeverij van Spaanse wijnen bij Wijnhandel Alvarez (vanaf € 19,99)

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen

In een Notendop

Proef 6 verschillende wijnen uit diverse regio’s in Spanje en geniet daarnaast van Spaanse tapas, kazen, worstjes en olijven.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Wijn is het beste gezelschap bij een heerlijk diner, op de voet gevolgd door Javier Bardem en iemand die verstand heeft van wijn. Leer alle ingrediënten kennen voor een robuust Spaans avondje met een wijnproeverij van Spaanse wijnen bij Wijnhandel Alvarez.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een Spaanse wijnproeverij voor 2 personen (waarde € 59)
  • € 36,99 voor een Spaanse wijnproeverij voor 4 personen (waarde € 118)
  • € 54,99 voor een Spaanse wijnproeverij voor 6 personen (waarde € 177)
  • € 89,99 voor een Spaanse wijnproeverij voor 10 personen (waarde € 295)

Tijdens deze proeverij probeer je zes verschillende wijnen, allemaal afkomstig uit een andere regio in Spanje. En bij een proeverij hoort natuurlijk wat te knabbelen. Daarom geniet je naast de heerlijke wijnen van diverse Spaanse tapas, waaronder kazen, worsten en olijven. De proeverij wordt vanzelfsprekend geleid door een deskundige wijnprofessional.

Wijnhandel Alvarez

Bij Wijnhandel Alvarez kan je terecht voor de heerlijkste Spaanse wijnen. Om te kopen, maar dus ook om eerst te proeven. In een ruimte die speciaal is ingericht voor proeverijen komen hier wijnen uit heel Spanje voorbij. En dat zijn voor een groot deel wijnen die in Nederland nog niet bekend zijn, maar wel de klasse en potentie hebben om dat te worden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op wijnhandelalvarez@gmail.com o.v.v. Groupon. Kijk eerst in de online agenda op http://gr.pn/alvarez-agenda voor de beschikbare data en maak je keuze.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: exclusief drankjes (m.u.v. wijnen). De proeverij gaat door bij minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers. Minimum leeftijd 18 jaar. Op donderdag en vrijdag wordt de proeverij gehouden van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wijnhandel Alvarez