GLOW Skincare

Uilenstede 316, Amsterdam

Wimperlifting, naar keuze met wimpers verven bij GLOW Skincare in Uilenstede Amstelveen

Kies optie

In een Notendop

Laat je ogen sprankelen met gekrulde wimpers en laat ze naar keuze intenser maken met verf en aanvullen met geverfde wenkbrauwen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Wimperlifting-behandeling
  • Naar keuze met wimpers verven
  • Geldig t/m 23 maart 2023
  • Werk aan jouw sprankelende oogopslag
  • Wimperlifting is een techniek waarbij je eigen wimpers worden opgekruld met gebruik van een speciale gel
  • Dit krultang-effect blijft doorgaans zo'n 4-6 weken zichtbaar
  • Je ogen worden sprekender, doordat je wimpers je ogen groter laten lijken

Deal-Voorwaarden

Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 23 maart 2023 op maandag t/m zaterdag. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren reserveren via WhatsApp of telefonisch op 0648 171 253 of online op https://glow-skincare-1.salonized.com/widget_bookings/new, o.v.v. Groupon. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over GLOW Skincare

Het verzorgen van jouw huid staat bij GLOW Skincare centraal. Bij deze sfeervolle salon in Uilenstede, Amstelveen helpen de beauty professionals je jouw glow te (her)ontdekken. Dit doen de enthousiaste medewerkers door verschillende behandelingen uit te voeren en verzorgende producten aan te bieden. Zo kan je die salonervaring gewoon meenemen naar huis in de vorm van een potje of tube en kan je bij GLOW Skincare o.a. terecht voor een carboxy masker, kruidenpeeling en een sheetmask.