sluit
TTD Launch

Winter-Fair: bezoek de 10e editie van de veelzijdige beurs bij Rotterdam Ahoy op 5 t/m 8 december 2019

Kies optie

In een Notendop

Struin over de fair voor o.a. een origineel kerstkado, creatieve workshops, woondecoraties, mode, demonstraties, delicatessen en wijnen.

Over deze deal

  • Ticket voor de 10e editie van Winter-Fair
  • Data: 5 t/m 8 december 2019
  • Locatie: Rotterdam Ahoy aan de Ahoyweg 10

Alweer voor het 10e jaar op rij kunnen crea-bea’s en shopliefhebbers de Ahoy bestormen, want zoals elk jaar heeft het winterwonderland genaamd Winter-Fair allerlei gezellige winteractiviteiten in petto. Zo kan je tijdens deze winterse beurs niet alleen shoppen, om een origineel kerstkado of frisse decoratie te vinden, maar ook meedoen aan workshops of genieten van optredens en een hapje en drankje.

Shoppen

De stands staan ook deze 10e editie vol met kerstartikelen, mode, sieraden, beautyproducten, woondecoratie, speelgoed, wijnen, delicatessen en lifestyle-leuks. Kado-items genoeg dus, bijvoorbeeld voor vrienden en familie, maar ook veel spulletjes om jezelf deze winter heerlijk mee in te watten te leggen.

Beleven

Je kan de hele dag door meedeinen op feestelijke muziek, inspiratie opdoen bij verschillende demonstraties en modeshows, prijzen winnen bij de bingo en meedoen aan creatieve workshops. Tussen het struinen door plof je even neer en geniet je van het entertainment, of je gaat gewoon lekker zelf aan de slag.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Winter-Fair op 5 t/m 8 december 2019 in Rotterdam Ahoy.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Winter-Fair