sluit
TTD Launch

Wiro Wok

Sint Wirostraat 2, Eindhoven

3 uur onbeperkt eten uit de wereldkeuken incl. drankjes bij Wiro Wok in Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Proef drie uur lang gerechten van over de hele wereld die in buffetvorm voor je klaar staan, denk aan carpaccio, wokgerechten en salades.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 3 uur lang onbeperkt eten uit de wereldkeuken
  • Incl. drankjes: fris, koffie, thee, bier en wijn
  • Kom alleen of met 2 of 4 personen
  • Maak een culinaire reis om de wereld met Thaise, Japanse, Chinese, Franse en Nederlandse gerechten
  • Variërend van sushi tot verschillende salades en poffertjes
  • De chefs staan tevens voor je klaar om à la minute gerechten te wokken
  • Of laat groenten of een stukje vis of vlees grillen op de teppanyaki-plaat

  • Je auto parkeren kan gratis voor de deur
  • En de kleintjes kan je gerust parkeren in het speelparadijs

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Verplicht minimaal 2 uur van tevoren reserveren. Inclusief onbeperkt drankjes: bier, wijn, fris, koffie en thee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Maximaal 1 groupon(s) per tafel te gebruiken. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Wiro Wok

Aan de St. Wirostraat in de Eindhovense wijk Stratum is Wiro Wok gevestigd. Dit all-you-can-eat wereldrestaurant brengt keukens uit meerdere contreien samen onder één dak. Je vindt hier Japanse, Chinese, Thaise, Nederlandse en Franse specialiteiten, variërend van sushi tot frikandellen en van carpaccio tot Pekingeend. Met een divers aanbod aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten valt er voor iedereen wel iets te ontdekken. Met het onbeperkt eten-concept krijg je drie uur lang de tijd om al deze wereldgerechten zelf te proeven en een oordeel te vellen. Wiro Wok beschikt tevens over een groot speelparadijs om de 'kleine gasten' zoet te houden terwijl er aan tafel genoten wordt van een hapje en een drankje.