sluit
Gebruik code DOUBLE en krijg tot 25% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Havana is dichterbij dan u dacht: de Cubaanse keuken is in Eindhoven.

Geniet van alle verschillende tapas met de Cubaanse keuken in Eindhoven. Kip met kokos, verschillende soorten kaas, garnalen, diverse soorten salades; niets is te gek voor dit restaurant in Eindhoven. Met haar gezellig inrichting en echte Cubaanse sfeer is dit restaurant heerlijk om te vertoeven. Kies uit alle gerechten van de menukaart en geniet van een avond waar u uw vingers bij aflikt. Kunt u geen keuze maken? De bediening adviseert u graag. Ook de chef is natuurlijk bereid u te woord te staan en u van deskundig advies te voorzien. Groupon maakt graag de leukste en voordeligste uitjes voor u beschikbaar.

Proef de Cubaanse keuken in Eindhoven.

Ga gezellig uit eten en proef de unieke smaken van de Cubaanse keuken in Eindhoven en laat u verwennen. Laat deze aanbieding dus niet van uw bord eten en hap snel toe. Ook voor grotere groepen is deze aanbieding geschikt. U kunt eenvoudig meerdere kortingsbonnen bestellen. Zo profiteert u niet alleen van deze aanbieding, maar kunt u ook anderen blij maken. Misschien is dit een idee voor een leuk cadeau? Deze aanbieding is maar tijdelijk beschikbaar. Ziet u liever geen enkele aanbieding meer aan uw neus voorbij gaan? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Groupon. Wij wensen u alvast een plezierige avond en natuurlijk: eet smakelijk!