Ticket voor dinosaurus-expo World of Dino's t/m 3 september 2021 in Den Bosch

World of Dino's

Kies optie

In een Notendop

Sta oog in oog met ruim 80 levensgrote en bewegende dinosaurussen bij de Brabanthallen in Den Bosch.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Ticket voor World of Dino’s
  • Data:
    • 17 juli t/m 3 September 2021 in Den Bosch
  • Openingstijden: 10.00 - 18.00 uur
  • Locatie:
    • Brabanthallen, Diezekade 2 in Den Bosch

Let op: vanwege corona-maatregelen is er een maximum aan het aantal bezoekers. Hierom is het noodzakelijk dat er ook voor baby’s (0-2 jaar) een ticket wordt besteld. Dit ticket is gratis.

Bij World of Dino’s stap je even een andere wereld in. Deze enorme reizende dinosaurus-expo is onderverdeeld in verschillende werelddelen, waar je als bezoeker oog in oog komt te staan met maar liefst 80 dinosaurussen. De dino’s zijn levensgroot, bewegen én maken geluid. Zo aanschouw je een huiveringwekkende T-rex en de imposante Triceratops in hun natuurlijke omgeving.

Hoe leefden dino’s vroeger, hoe groot waren ze en wat stond er op het menu? Als je dit altijd al hebt willen weten of korte metten wil maken met de ‘waarom-fase’ van je kids, dan zit je goed bij World of Dino’s.

De combinatie van licht- en geluids spektakel zorgt voor een unieke experience voor jong en oud. Maar er is nog veel meer te doen tijdens de expositie. Zo kunnen kinderen fossielen opgraven, een ritje maken op dino’s, een speurtocht doen en documentaires kijken in een heuse dinoscoop. En is er een kids zone, waar kinderen met VR-machines een virtuele dinowereld betreden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een ticket voor World of Dino's op 17 juli t/m 3 September 2021 bij de Brabanthallen in Den Bosch.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Bestellen: je groupon is niet je entreebewijs. Reserveer je ticket online op worldofdinos.nl/groupon, bekijk de inwissel instructies op je groupon.
Meer info: vanwege corona-maatregelen zit er een maximum aan het aantal bezoekers. Hierom is het noodzakelijk dat er ook voor baby's (0-2 jaar) een ticket wordt besteld. Dit ticket is gratis. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Als het evenement wordt geannuleerd vanwege overmacht of enige aanbeveling van het ministerie van Volksgezondheid, krijg je natuurlijk de volledige aankoopprijs vergoed. Als een evenement wordt uitgesteld, betalen we het betaalde aankoopbedrag op verzoek terug.

Over World of Dino's