1 of 2 zweetbanden van neopreen

1 of 2 zweetbanden van neopreen

€ 20
€ 14,98
25% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze zweetband van neopreen is ontworpen om de taille te versmallen door het zweten tijdens verschillende activiteiten te versterken.

Product-details

  • Het ontwerp past zich goed aan de maat aan
  • Antislip binnenvoering
  • Dik neopreen helpt de thermogene activiteit en transpiratie te verbeteren
  • Materiaal: 100% neopreen
  • Afmetingen: 97 cm x 20 cm
  • Wasbaar en gemakkelijk schoon te maken
  • Beschikbare kleuren: blauw, roze en geel

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Ever Mercantile Limited. Geregistreerd adres: "5/F, Leitz Industrial Building 55-57 Wang Lung Street, Tsuen Wan", Tsuen Wan, ,, HK. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: blau@evermercantile.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.

De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij evermercantile.com van 04.04.2022.