Geen nieuwe meldingen

Xposure Hair & Beauty Plaza

Kleine Beer 17, Rotterdam

Kappersbehandeling bij Xposure Hair & Beauty Plaza in Rotterdam

110+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat je haar tot in de puntjes verzorgen en geheel of gedeeltelijk verven in deze luxe salon.

Over deze deal

  • Wassen, knippen en föhnen
  • Wie kleur wil bekennen kiest voor highlights/lowlights (1/4 van het hoofd)
  • Je hoofd in een geheel nieuw jasje (lees: kleurtje) kan ook
  • Pak je verwenmoment in deze strak ingerichte Rotterdamse salon in winkelcentrum Alexandrium

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag, op vrijdag tot 21.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 261 9018, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig icm andere acties. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Bij het verven wordt voor haar langer dan 15 cm vanaf de hoofdhuid per iedere extra 15 cm een toeslag van € 25 berekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Xposure Hair & Beauty Plaza

Bij deze veelzijdige beautysalon in Alexandrium Shopping Center in Rotterdam kan je niet alleen je haar laten knippen, kleuren en stylen. Want voor een nieuwe set extensions neem je hier ook plaats op een prettig zittende kappersstoel. Je kan ze gerust experts noemen op dit gebied: de winkel hangt vol met allerlei kleuren en structuren weaves en extensions en ze maken daar bovendien met grote precisie flip-ins en clip-ins op maat van. Verder kan je in de strak ingerichte salon terecht voor keratine-behandelingen en een breed assortiment aan haircare-producten. Laatstgenoemde kan je overigens ook via de online shop thuis laten bezorgen. En er is meer, de salon noemt zich immers Hair & Beauty. Of je nu voor een verzorgende gezichtsbehandeling kiest, je wenkbrauwen wil laten shapen of langere wimpers wenst, poezelige handen en voeten met een mooi kleurtje wil of je tanden nét een tikkeltje witter wil zien - de professionals van Xposure Hair & Beauty Plaza adviseren je graag en laten je stralend de salon uitlopen.