Geen nieuwe meldingen

Y&D Group For Awareness & Health

Shiatsu-massage, acupunctuur- of acupressuursessie bij Y&D Group For Awareness & Health in Amsterdam, Haarlem of Utrecht

Resterende tijd beperkt!
Tot 75% korting.
Kies optie

In een Notendop

Voor als je even in de shiatsu zit of als je gewoon even wil ontspannen kan je vakkundige handen je lichaam laten relaxen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

  • 1 of 3 Shiatsu-massages, acupunctuur- of acupressuursessies
  • In Amsterdam, Haarlem of Utrecht
  • Shiatsu is een oude massagetechniek voor spieren en organen, om spanning weg te nemen en je energie te geven
  • Acupunctuur wordt ingezet om lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen
  • Acupressuur werkt met hetzelfde principe als acupunctuur maar dan met handen in plaats van naalden

Shiatsu

Shiatsu is een eeuwenoude massagetechniek die is ontwikkeld om de werking van spieren en organen te beïnvloeden, spanningen weg te nemen, vitaliteit te bevorderen, vermoeidheid te verlichten en de zelfhelende kracht van je lichaam te stimuleren. Tijdens deze massage bij Y&D Group For Awareness & Health waarbij je je kleding aanhoudt wordt met de duimen, de vingers en de ‘ballen’ van de handpalmen druk toegepast op specifieke punten van je lijf. Uitgangspunt daarvan is blokkades opheffen om energie weer te laten stromen via je energiebanen (“meridianen”). Shiatsu wordt onder meer ingezet bij rugpijn, migraine, whiplash, spijsverteringproblemen, sportblessures en hypertensie.

Acupunctuur

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden door de specialisten van Y&D Group For Awareness & Health nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Openingstijden: Haarlem: maandag 13.00 - 21.30 uur, Utrecht: dinsdag 10.00-18.00, woensdag 10.00-20.00 uur, Amsterdam: vrijdag 11.00-17.00 uur
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Y&D Group For Awareness & Health

Y&D's missie is het leven en zijn mysteries te begrijpen. Door middel van onder meer meditatielessen en acupunctuur in hun meditatie- en praktijkcentrum in Utrecht-Lombok, Amsterdam-Oost en het centrum Haarlem doen zij er alles aan jou dichter bij jezelf te brengen.

Y&D Group For Awareness & Health

Massage, Shiatsu massage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.