In een Notendop
Ontdek de culinaire geuren en kleuren van het Midden-Oosten met een driegangendiner bestaande uit een mezza, hoofdgerecht en dessert.
Over deze deal
-
3-gangendiner à la carte
-
In een vrolijk Midden-Oosters restaurant in Zuid
-
Het diner bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht
-
Voor de eerste gang heb je keuze uit alle mezza's en starters (de Nice To Share is vanaf 2 pers. te bestellen) - denk aan gegrilde aubergine met tahini, peterselie, gemixte noten en granaatappel, aan garnalen gemarineerd in tomatensaus of aan een knapperig pasteitje met lamshaascrème en tahinisaus
-
Bij gang twee heb je keuze uit alle hoofgerechten en chef's specials - denk aan de traditionele schotel Tabsi met aardappelen, aubergine, courgette, paprika en tomaat of aan gekookte lamsschenkel gemarineerd met mediterraanse kruiden
-
Als dessert heb je keuze uit alle sweets - denk aan traditionele baklava, aan huisgemaakte pudding met pistache, karamel en kardemom of aan een bolletje ijs naar keuze met chocoladesaus en slagroom
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 4 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld.
Meer info: exclusief drankjes. Geldig voor alle hoofdgerechten en chef's specials, alleen voor de Lamb Chops en Shinkel Yakhni geldt een toeslag van € 2. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Yalla Yalla Amsterdam
In Amsterdam-Zuid vliegen de culinaire geuren en kleuren van het Midden-Oosten je om de oren bij Yalla Yalla. In de keuken van dit vrolijke restaurant aan de Zeilstraat worden namelijk de hele dag door verse mezza's, pasteitjes, gegrilde groenten, goed gekruid halal vlees en hummus gemaakt. Je kan de kleurrijke gerechtjes meenemen voor een feestje aan je eigen eettafel of ter plaatse aanschuiven voor een uitgebreide shared dining bestaande uit specialiteiten van de chef.