Geen nieuwe meldingen

Danzigerkade 4, Amsterdam

Houthavens: 8-gangen Chef's Tasting-menu bij ZA Amsterdam (vanaf 2 personen)

Kies optie

In een Notendop

Geniet maar liefst acht gangen lang van de creativiteit van de chef, reken op mediterraanse smaken en verse ingrediënten.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als topvoetballers zorgen mediterraanse gerechten voor blije uitroepen, kan je ze zomaar tegen het lijf lopen in Italië en is het onhandig om ze in één hap te verorberen. Scoor met een 8-gangen chef’s tasting-menu bij ZA Amsterdam.

Kies uit 4 opties

  • € 79,99 voor een 8-gangen Chef’s Tasting-menu voor 2 personen (waarde € 150)
  • € 119,99 voor een 8-gangen Chef’s Tasting-menu voor 3 personen (waarde € 225)
  • € 159,99 voor een 8-gangen Chef’s Tasting-menu voor 4 personen (waarde € 300)
  • € 239,99 voor een 8-gangen Chef’s Tasting-menu voor 6 personen (waarde € 450)

Wat is er nou beter dan een driegangendiner? Juist, een achtgangendiner. Met deze deal laat je smaakpapillen acht ‘ronden’ lang een feestje vieren tijdens dit Chef’s Tasting-menu bij ZA Amsterdam. Wat je precies krijgt blijft (uiteraard) een geheim, maar je kan ervan op aan dat chef Vincent Foppen van ZA Amsterdam creatieve en smaakvolle gerechtjes voor je in petto heeft. Om een kleine indruk te krijgen: op de menukaart staan o.a. pizza’s met bijzondere toppings als kreeft en bloedsinaasappel, groene asperges en pecorino en truffel en Italiaanse taleggio. Maar ook gerookte Hamachi van kingfish met venkelsap en gepekelde komkommer en tortellini gevuld met gedroogd rundvlees en truffel prijken op de kaart van dit hippe restaurant in Amsterdam Houthavens.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ZA Amsterdam

In de hippe Amsterdamse wijk Houthavens vind je sinds december 2018 restaurant ZA Amsterdam. Hier mag je je opmaken voor een middag of avond vol smaken uit de Mediterrané, van vers gebakken pizza's tot octopus van de grill en van tortellini gevuld met gedroogd rundvlees en truffel tot kaviaar. Samen met mede-eigenaar en Italiaan Stefano Francolini verrast chef Vincent Foppen je graag met eerlijke gerechten met een internationale twist. Niet alleen de menukaart neemt je mee op reis, ook de wijnkaart laat je kennismaken met de warme smaken van het gebied ronde de Middellandse Zee. Net als de cocktailkaart overigens, waar met 12 signature cocktails altijd wel een drankje op staat dat bij je past.