Geen nieuwe meldingen

Groen Markt 31, Zutphen

Verzorgende kappersbehandelingen inclusief verven bij ZieZo Geknipt

Kies optie

In een Notendop

Laat je adviseren en stap met een goed verzorgde coupe de deur uit.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De grasparkiet verliest na ongeveer 3 maanden zijn eerste veren. Deze rui kost een heleboel energie. De Homo Sapiens heeft dit probleem niet. Wel kan hij of zij na enkele maanden z’n ‘coupe ravage’ laten bijwerken. Bij kapper ZieZo Geknipt bijvoorbeeld, waar je je manen kan laten knippen, bijpunten en kleuren. Grasparkieten zijn ook welkom.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor een verzorgende kappersbehandeling (waarde € 45,40)
  • € 29,99 voor een verzorgende kappersbehandeling en uitgroei behandeling (waarde € 71,40)
  • € 34,99 voor een verzorgende kappersbehandeling met geheel verven (waarde € 91,20)

Een trendy, klassiek of feestelijk kapsel is bij ZieZo zo geknipt. Voordat de schaar erin gaat wordt je gezicht geanalyseerd en krijg je een persoonlijk advies. Een ovaalvormig, vierkant of rond gezicht behoeft namelijk een andere knipbeurt dan een hartvormig gelaat. De stylisten kunnen briljant knippen, maar zijn ook kleurspecialisten van het eerste uur, dus je kan hier met een gerust hart je uitgroei laten behandelen of je coupe voorzien van een andere kleur.

ZieZo Geknipt


Bij ZieZo Geknipt zijn de uitgangspunten veel persoonlijke aandacht, tijd nemen voor de klant en deskundig advies geven. Naast een goede knipbeurt zijn ze ook gespecialiseerd in kleuren. In de salon worden biologische producten gebruikt van O’right en verf is van de ammonia-vrije lijn van Essenity Schwarzkopf.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 7 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. de maand december 2014).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: uitsluitend verplicht telefonisch op 0575 542 640, o.v.v. Groupon. Reserveringen via de website worden niet aangenomen.
Meer info: alleen geldig bij junior stylisten. Bij verven van haar vanaf je schouders geldt er in overleg een toeslag van vanaf € 4,95 afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ThirtyOne Green Hair Care