sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Rederij Van Hulst B V

Gemeentehaven 1, Warmond

Zomer/herfstcruise van 1,5 uur vanuit Warmond met naar keuze een bezoek aan de Dahliashowtuin bij Rederij Van Hulst

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code ERVAAR. Ends 27-9.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Het Groene Hart is mooi in de zomer en het najaar; neem ook de Dahliashowtuin mee, want dan staat alles in bloei.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Rondvaart van 1,5 uur over de Kagerplassen
  • Opstaplocatie: Warmond, Gemeentehaven 1
  • Heb je de tulpen in het voorjaar gemist?
  • Geen nood, dit is de bloeitijd van de Dahlia’s (kies wel de juiste optie voor een bezoek aan de showtuin)
  • Audiogids beschikbaar in 6 verschillende talen
  • Nederland, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans
  • Stap uiterlijk 16 oktober 2022 aan boord
  • Kids van 0-2 jaar mogen gratis mee

Ontdek de Kagerplassen vanaf het water

De Kagerplassen is een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. Het gebied telt 18 gerestaureerde poldermolens, die nog steeds hun werk doen om de eilanden (polders) te bemalen. Tijdens de rondvaart kan je - bijna al - deze molens in al hun Hollands glorie bewonderen. De kapitein en de audiogids vertellen onderweg over de omgeving. Met mooi weer kan je van het landschap genieten op het zonnedek en tegen betaling kan je aan boord drankjes en hapjes bestellen van een kleine menukaart.

Deal-Voorwaarden

Geldig van 13 augustus 2022 t/m 16 oktober 2022. Reserveer online via rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/zomer-herfst, bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Je kan zoveel groupons kopen als je wil. Vertrek- en eindpunt: Gemeentehaven 1 in Warmond. Kinderen van 0-2 jaar mogen gratis mee varen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rederij Van Hulst

Al meer dan 60 jaar verzorgt Rederij Van Hulst rondvaarten op maat met drankjes en zelfs geheel verzorgde diners aan boord voor maximaal 250 passagiers. De rederij is door de jaren heen steeds meer uitgebreid met nieuwe schepen en is inmiddels een begrip in de regio. Ook afvaartlocaties zijn er tegenwoordig in overvloed; de pleziervaarten van Van Hulst starten in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijk-Binnen, Sassenheim en Katwijk aan Zee. De enthousiaste kapitein weet je over al deze locaties te vertellen onderweg en er zijn altijd verschillende drankjes en hapjes aan boord te bestellen, zodat je niet met lege handen op dat relaxte zonnedek hoeft te staan.