Sushi-waardebon van € 40, € 60 of € 80 van Zushi aan de Amstel in Amsterdam

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop


Neem plaats aan de traditionele lopende band, laat het aanbod passeren en kies je favo sushi uit.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Het Japanse streven naar perfectie heet kodawari: de reden dat de treinen er altijd op tijd rijden, de straten er schoon zijn en de rijstkorrels voor de sushi stuk voor stuk gepeld worden voor die extra smaak. Let op het oog voor detail bij Zushi.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een Zushi-waardebon van € 40 voor 2 personen
  • € 29,99 voor een Zushi-waardebon van € 60 voor 3 personen
  • € 39,99 voor een Zushi-waardebon van € 80 voor 4 personen

Je kan er vanuit gaan dat nu je dit leest, iemand ergens in de wereld langzaam een bolletje rijst met vis naar zijn of haar mond brengt. Dat gelukzalige moment zal zich nog veel vaker herhalen, want dat is wat sushi zo woest aantrekkelijk maakt: na elk hapje kan je de stokjes weer inzetten voor een nieuwe smaakexplosie. De waarde van je gekozen waardebon wordt tijdens het afrekenen met je totaalprijs verrekend. Dus als je de waardebon van € 40 hebt aangeschaft en de rekening is € 100 (inclusief drankjes), dan hoeft alleen het resterende bedrag van € 60 nog betaald te worden.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 8 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de waardebon kan uitsluitend gebruikt worden voor het aantal personen dat is aangegeven. Niet geldig i.c.m. andere acties. Op het moment dat er minder personen aanwezig zijn dan de voucher aangeeft, wordt de waarde van de voucher automatisch € 20 per persoon. De waardebon wordt verrekend met de rekening. Het bedrag dat overblijft is voor eigen rekening. Geldig voor het hele menu. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zushi


Al sinds de vorige eeuw (1999) worden er in de keuken van Zushi authentieke, klassieke én onalledaagse Japanse smaaksensaties klaargemaakt. Denk aan verschillende sushi, fijne visgerechten en warme gerechten zoals Japanse Wagyu. Er wordt altijd gewerkt met dagverse vis met het MSC-keurmerk (die dus afkomstig is van duurzame visserij). De lopende band zorgt ervoor dat elk bord langs jouw plekje komt en dat je kan genieten van alle verse warme en koude gerechten. Het restaurant ontdek je aan de Amstel - tussen de Kleine Komedie en de Munt - een van de herkenbare pittoreske stukjes Amsterdam. Momenteel zijn ze deze straat nog een beetje mooier aan het maken, dus is het hier en daar voor korte tijd opgebroken. Desondanks kan je het restaurant prima bereiken met het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Zushi

Restaurant, Aziatisch, Japans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.