Referentieprijzen en prijsverificatie
Voor alle deals in de categorie Hotels & Reizen zijn de kortingen gebaseerd op de prijs waarvoor de verkoper deze service beschikbaar stelt aan niet-Groupon-klanten. Om ervoor te zorgen dat de informatie die we van partners ontvangen over hun prijzen klopt, controleren we de referentieprijzen voor de Deal-pagina als volgt:

  • Voor voucher-deals wordt de referentieprijs geverifieerd met behulp van openbare bronnen, zoals websites van derden, zoals booking.com of de eigen website van de verkoper. De exacte bron en datum van de prijsverificatie staan ​​in de Voorwaarden van elke deal. 
  • Voor Direct Booking-deals worden referentieprijzen gecontroleerd en worden kortingen automatisch berekend voor elke datum op basis van de prijzen die beschikbaar zijn op booking.com op het moment van verificatie. De verificatiedatum wordt vermeld in de Voorwaarden van elke deal. 
Als we de referentieprijs niet kunnen verifiëren (bijvoorbeeld als de partner geen prijslijst online beschikbaar heeft), zullen we geen referentieprijs of korting vermelden.

Voor alle deals worden kortingspercentages berekend op basis van de laagste prijs die beschikbaar was op de bron op het moment van verificatie. Hoewel de sites die wij voor prijsverificatie gebruiken zeer concurrende tarieven bieden, zijn dit niet in alle gevallemn de allerlaagst beschikbare tarieven op het internet. Prijzen op veel sites zoals booking.com evolueren ook dynamisch, wat betekent dat ze van tijd tot tijd veranderen. Daarom geven we de exacte datum van prijsverificatie aan om een maximale eerlijkheid en transparantie te garanderen.