Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Heerenweg 75, Barsingerhorn

Handicap-54/GVB-cursus bij Modern Golf Coaching op golfbaan Molenslag in Barsingerhorn

Kies optie

In een Notendop

Chip, put, drive en studeer 2 dagen lang met een afsluitend examen, zodat jij je de trotse eigenaar van een Handicap-54/GVB kan noemen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 25, 2021
Prima instructies en begeleiding door de heer Visser
replied
View Comment +

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief theorie-examen à € 60. Exclusief NGF-registratie à € 70. Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: maaltijden mogen zelf meegenomen worden, drankjes kunnen alleen in het clubhuis gekocht worden. Kosten herexamen: theoriegedeelte € 15 en praktijkgedeelte € 25. In overleg wordt bepaald hoe de NGF-registratie plaatsvindt. De cursus is inclusief het gebruik van golfclubs en balletjes. Er is geen mogelijkheid tot het aanschaffen van lunch ter plaatse. Lunchaanvragen na reserveren vooraf per email naar corvisser@moderngolfgreens.nl. De cursus wordt gegeven in groepen van minimaal 4 personen tot maximaal 8 personen op zaterdag (dag 1) en aansluitend zondag (dag 2). Ben je gepensioneerd of heb je door de week tijd dan kan de cursus ook gegeven worden op dinsdag (dag 1) en vrijdag (dag 2). Bij minder dan 4 aanmeldingen voor een cursus wordt in overleg een andere datum gezocht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Modern Golf Coaching

Het beste uit jezelf halen doe je vaak het beste onder begeleiding van iemand die die specifieke vaardigheid beter beheerst dan jij. In het geval van golfen kan je je spel verbeteren met behulp van Cor Visser van Modern Golf Coaching. Deze golfleraar probeert op een losse en rustige manier jouw beste golfspel naar boven te halen. Op deze manier wil Cor vooral het plezier de voorhand geven, want daar draait het natuurlijk uiteindelijk allemaal om. De lessen worden gegeven op Golfbaan Molenslag te Barsingerhorn. Naast losse lessen biedt Modern Golf Coaching ook cursussen aan. In het bijoznder de GVB-cursus waar in wordt gegaan op gevoel en techniek, en dan meer de focus op gevoel.