Geen nieuwe meldingen

Panoramaweg 23a,, Bennekom

Gastronomisch 7-gangendiner of -lunch met 3 aperitiefhapjes en 1 amuse bij Michelinrestaurant Het Koetshuis in Bennekom

Kies optie
Meer dan 60 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 20 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
R
ReneTOP REVIEWER
6 beoordelingen5 beoordelingen
september 27, 2020
Wij waren zeer te spreken over Het Koetshuis. De gedrevenheid van het personeel om er een geslaagde avond van te maken was echt super. Het eten was voortreffelijk
D
Daniël
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 18, 2020
We werden heerlijk in de watten gelegd. Eerst zaten we buiten, maar toen het te koud werd zijn we naar binnen gegaan. Men wist veel van de bijpassende wijnen te vertellen en de gerechten zagen er mooi uit
C
Christoffer
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 10, 2020
prima
H
Hennie
7 beoordelingen4 beoordelingen
september 2, 2020
Uitstekend
M
Michel
augustus 16, 2020
In 1 woord Geweldig!
H
Hetty
augustus 16, 2020
uitstekend
D
Dick
augustus 16, 2020
Uitstekende ontvangst en prettige bediening, en een prima 7-gangen menu. Alles bij elkaar een mooie avond gehad.
P
PaulaTOP REVIEWER
10 beoordelingen6 beoordelingen
augustus 16, 2020
Erg goed! We werden vriendelijk ontvangen, heerlijk gegeten en goede wijnen. Flexibel met halve en hele glazen. Met Groupon nog steeds behandeld als een normale klant, goede bediening ook. Wij raden dit zeker aan!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


Beschikbaarheid Reserveren

Belangrijk voor de beoordeling van gerechten is de compatibiliteit van smaken, artistieke opstelling van de gerechten en hoe hard men het poëtische woord “hmmm” bij de eerste hap laat klinken. Michelinster-restaurant Het Koetshuis scoort drie keer een tien met hun 7-gangendiner of -lunch.

Kies uit 6 opties

  • € 69,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 1 persoon
  • € 139,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 2 personen
  • € 209,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 3 personen
  • € 279,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 4 personen
  • € 419,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 6 personen
  • € 559,99 voor een 7-gangendiner of -lunch + 3 aperitiefhapjes en 1 amuse voor 8 personen

Bij aankomst in dit elegante etablissement geniet je van drie aperitiefhapjes en één amuse, waarna zeven gastronomische gerechten volgen. De chef verrast je met een creatief menu dat elke 6 weken verandert en is samengesteld uit ingrediënten van het seizoen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag voor diner. Ook te gebruiken voor lunch op vrijdag en zondag met 13.30 uur als uiterlijke aanvangstijd.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in bij aankomst. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Het Koetshuis

© Groupon

Het Koetshuis overrompelt al sinds 1986 gasten en recensenten in hun klassieke 'huis' in Bennekom, omgeven door de Veluwse bossen. Dit jaar viert de fameuze founding family Löhr van het kwaliteitsrestaurant hun 23e achtereenvolgende jaar met een Michelinster. De strenge beoordelaars van uitzonderlijke gastronomie noemen sommelier Danny Löhr bij naam en roemen zijn "uitstekende" wijnadvies om de "heerlijke gerechten" te vergezellen. Andere kritische keurmeesters werden ook al omver geblazen door "de uitgekiende keuken" en "goed gedoseerde smaken", getuige de 16 GaultMillau-punten die het Koetshuis kreeg toebedeeld.

Het team van Het Koetshuis zet vol in op toegankelijkheid, iets wat bij restaurants met dit niveau niet zo vanzelfsprekend is. Hun missie is dan ook "het warme deken-gevoel" om hun gasten gelijk "100% uit en thuis" te laten voelen. De lat ligt weliswaar hoog in de Bennekomse uitspanning - niks minder dan "een onvergetelijke eetbeleving" is het hoge doel - maar de ambiance is warm, persoonlijk, ontspannen. Zoals Löhr het zelf zegt: "Alsof je bij goede vrienden op bezoek komt." De witte brigade jaagt perfectie in smaak na en beoogt met eenvoudige en pure ingrediënten iets bijzonders te maken. "Onze koks gaan er regelmatig op uit om verse bloemen en kruiden in de omgeving te plukken om die te verwerken in de gerechten", aldus de gastheer. "En vier keer per jaar wisselen we van kaart waarbij we uitsluitend werken met seizoens producten. Zo garanderen we altijd de versheid en kwaliteiten van onze gerechten."