Geen nieuwe meldingen

3 muggen werende citroengeraniums

3 muggen werende citroengeraniums

Kies optie
Meer dan 70 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze geraniums hebben een zachte citrusgeur, waardoor ze afstotend werken op muggen.

Product-details

  • Hoogte 20 cm (inclusief pot)
  • Geleverd in pot van 10,5 cm
  • Botanische naam: Pelargonium

In het kort:

  • Deze geraniums kunnen op zwoele zomeravonden in de tuin worden geplaatst om muggen op afstand te houden. Als de plant op een lichte en beschutte plaats staat, kan hij heldere en kleurrijke bloemen geven. Het wordt aanbevolen om pelargonium twee keer per week water te geven en dode bloemen te verwijderen om nieuwe knoppen te laten groeien.

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.