Geen nieuwe meldingen

4D Wereldmassages

(Duo) wellness-arrangement met thema naar keuze bij 4D Wereldmassages

Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kies voor het thema “Amazing Oriental”, “Nordic Experience” en “1001 Nacht Hamam” en ervaar in ‘4D’ de bijbehorende wellness-behandelingen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 6 opties

 • € 24,99 voor een arrangement naar keuze van 60 minuten (waarde € 55)
 • € 33,99 voor een arrangement naar keuze van 90 minuten (waarde € 75)
 • € 49,99 voor een arrangement naar keuze van 120 minuten (waarde € 115)

 • € 49,99 voor een duo-arrangement naar keuze van 60 minuten (waarde € 110)
 • € 67,99 voor een duo-arrangement naar keuze van 90 minuten (waarde € 150)
 • € 99,99 voor een duo-arrangement naar keuze van 120 minuten (waarde € 230)

Kom in je eentje heerlijk tot rust of bezoek met zijn tweeën 4D Wereldmassages voor een van de weldadige arrangementen, die gegroepeerd zijn in drie thema’s. Per thema zijn er arrangementen van zowel 60, 90 als 120 minuten. Kies je bijvoorbeeld voor de optie van 60 minuten, dan heb je dus keuze uit drie verschillende thema’s.

Elk arrangement is een ervaring op zich. Je waant je in de sferen van het land of de regio waarop de behandelingen gebaseerd zijn. Niet alleen de behandelingen zelf, maar ook de behandelinstrumenten, producten, geuren en inrichting van de ruimten zijn geheel in bijpassend thema. Vandaar ook de term ‘4D massage’. Ook krijg je altijd een drankje vooraf of juist als afsluiter van je ervaring.

De thema’s

Hieronder een beknopte uitleg van de arrangementen per thema. Op de website van 4D Wereldmassages vind je meer informatie over de inhoud van de losse arrangementen.

Amazing Oriental

Binnen dit thema zijn er vier arrangementen. Centraal in dit thema staat de bamboemassage. Afhankelijk van je keuze kan je deze combineren met o.a. een rugscrub, rugpakking, voetenbad, sauna, zonnebank, jacuzzi en bodylotion.

 • Japan (60 min.)
 • Samoerai mannen (60 min.)
 • China (90 min.)
 • Geisha (120 min.)

Nordic Experience

Binnen dit thema zijn er drie arrangementen. Centraal in dit thema staat de ontspanningsmassage. Afhankelijk van je keuze kan je deze combineren met o.a. een rugscrub, rugpakking, voetenbad, sauna, zonnebank, stoomcabine en hydraterende lotion.

 • Zweden (60 min.)
 • Noorwegen (90 min.)
 • Finland (120 min.)

Lomi-Lomi

Binnen dit thema zijn er drie arrangementen. Centraal in dit thema staat de Lomi-Lomi-massage van rug, nek en schouders. Je rug wordt gescrubd met dode zeezout en daarna verzorgd met een geurige pakking. Ga je voor een langere behandeling, dan worden de verschillende onderdelen uitgebreider aangepakt.

 • Lomi-Lomi (60 min.)
 • Lomi-Lomi (90 min.)
 • Lomi-Lomi (120 min.)

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m maandag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: op zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 5 p.p.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren telefonisch op 0628 050 142, o.v.v. Groupon (op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur).
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Badjassen, handdoeken en slippers zijn exclusief. Minimumleeftijd: 16 jaar. Bij massage-arrangementen is het mogelijk deze in duo's te krijgen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 4D Wereldmassages

De wellnessarrangementen van 4D Wereldmassages onderscheiden zich door het bieden van een 'totaalervaring' binnen een thema. Alle aspecten van het arrangement zijn hierin meegenomen; niet alleen de behandelingen zelf, maar ook de behandelinstrumenten, producten, geuren en inrichting van de ruimten. De thema's die aan bod komen zijn "Amazing Oriental", "Nordic Experience" en "1001 Nacht Hamam". Je kan er echter ook terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen waarbij de vriendelijke professionals van 4D Wereldmassages je met veel vakmanschap zullen behandelen. Je vindt deze oase van rust in Assendelft, grofweg tussen Zaandam en Beverwijk, op slechts 18 autominuten van Amsterdam.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.