sluit
TTD Launch

Wetenschap in Beeld

6 of 12 nummers Wetenschap in Beeld (je abonnement stopt automatisch)

Kies optie

In een Notendop

Ontdek de wereld van de wetenschap, van geschiedenis tot sterrenkunde, van cultuur tot het menselijk lichaam en van techniek tot natuur.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 6 of 12 keer ‘Wetenschap in Beeld’ bij je thuis bezorgd
  • Je abonnement stopt automatisch
  • Elke maand lees je de nieuwste reportages op gebied van geschiedenis, cultuur, natuur, lichaam & geest, ruimtevaart en techniek en doe je nieuwe feitjes op voor bij de koffieautomaat

Wetenschap in Beeld

Wetenschap in Beeld staat boordevol diepgravende artikelen met bijzondere fotografie en gedetailleerde illustraties. Reportages, weetjes en nieuws gaan over uiteenlopende onderwerpen zoals natuur, geschiedenis, cultuur, archeologie, geneeskunde, techniek, klimaat, het heelal en nog veel meer. Het blad - dat elke 6 weken verschijnt - heeft een brede doelgroep, niet alleen jij maar ook kinderen steken er spelenderwijs iets van op. Er zitten ook testjes in, korte weetjes en vraag-antwoord-rubrieken. Ga mee op verkenning in de fascinerende wereld van de wetenschap.

Deal-Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: ga voor 6 nummers naar wib.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-6-nummers en voor 12 nummers naar wib.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-12-nummers, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van coverprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 12 keer per jaar. Inclusief verzendkosten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wetenschap in Beeld