Geen nieuwe meldingen

Rokin 105-A, Amsterdam

Amsterdam Light Festival-fietstoer van 90 minuten met A Bike Rental And Tours

Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

Bezoek alle lichtgevende kunstwerken in de hoofdstad in een anderhalf uur durende toer op Neerlands favoriete vervoersmiddel.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Parkbee-actie

A Bike Rental And Tours is official partner van Amsterdam Light Festival Official partner ALF-badge

Beschikbaarheid Reserveren

  • Amsterdam Light Festival-fietstoer van 90 minuten
  • Ontdek de lichtpuntjes met Neerlands favoriete vervoersmiddel
  • Ga op avontuur in de hoofdstad onder begeleiding van een gids

Praktische info:

  • Vertrek dagelijks om 17.00 en 19.00 uur
  • Opstaplocatie: A-bike Damsquare op het Rokin
  • Inclusief schadeverzekering
  • En als je dat wil ook inclusief fietshelm

Amsterdam Light Festival

De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 brengen kunstenaars, architecten en ontwerpers van over de hele wereld hun speciaal voor Amsterdam gecreëerde werk tot leven tijdens het festival.

Langs een speciale vaarroute door de Amstel en de grachten zijn 20 kunstwerken en installaties geplaatst, zodat bezoekers de kans krijgen om de sprankelende hoofdstad en de monumentale lichtkunst ontspannen vanaf het water te ervaren. Vanuit het thema “Disrupt!” belicht deze 8e ALF-editie de omgeving van de stad Amsterdam om de hoofdstad en zijn bewoners en bezoekers te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

Voorwaarden

Geldigheid: van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Vertrek dagelijks om 17.00 en 19.00 uur vanaf A-bike Damsquare (Rokin 105-A). De tour duurt 90 minuten en is inclusief schadeverzekering en fietshelm. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over A Bike Rental And Tours

Op de fiets een stad verkennen betekent in je eigen tempo op avontuur gaan, pauzeren wanneer jij wil, makkelijk wat grotere afstanden overbruggen en met je gezicht in de frisse lucht mooie plekken ontdekken. De fietsen van A Bike Rental And Tours zijn niet te onderscheiden van die van de locals zodat je je niet zo'n toerist voelt. Ook fietsen met kinderzitjes, e-bikes, tandems of bakfietsen zijn hier te huur. En als je in korte tijd alle hoogtepunten wil zien of je gewoon geen idee hebt welke kant je op moet fietsen, dan kan je onder begeleiding van een gids op pad. A Bike Rental And Tours is elke dag geopend van 09.00 tot 21.00 op twee locaties in Amsterdam: op het Rokin in het centrum (op loopafstand van NS-station Amsterdam Centraal) en in de Tesselschadestraat in Oud-West.

A Bike Rental And Tours

Sightseeing of tour, Fiets- en segway-verhuur & -tocht