Acupunctuur Ben

2 locaties

1, 3 of 6 acupunctuur-sessies bij Acupunctuur Ben Schellekens

Kies optie

In een Notendop

Kies voor een behandeling waarbij je blokkeringen in je energiebanen behandeld worden, zodat je Qi weer vrij kan stromen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 acupunctuur-sessie (waarde € 50)
  • € 39,99 voor 3 acupunctuur-sessies (waarde € 150)
  • € 59,99 voor 6 acupunctuur-sessies (waarde € 300)

De eerste behandeling is inclusief een intake en duurt 75 minuten en vervolgbehandelingen duren 45 minuten. De behandeling bestaat uit het plaatsen van een klein aantal zeer dunne naalden. De naalden beïnvloeden de stroom van Qi op zodanige wijze dat deze stroom in balans raakt en het lichaam de kans krijgt om zich te herstellen. Je behandelaar kan de naalden op verschillende manieren plaatsen en manipuleren om een versterkend of verzwakkend effect aan de naald mee te geven.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, woensdag en vrijdag. Geldig vanaf 15 februari 2016.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De eerste behandeling is inclusief een intake en duurt 75 minuten en de vervolgbehandelingen 45 minuten. Op maandag en vrijdag vinden de behandelingen plaats in Den Bosch en op woensdag in Boxtel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Acupunctuur Ben Schellekens

Ben Schellekens werkt samen met jou aan je gezondheid en het herstellen van je balans. Hij geeft hierbij het juiste advies en de juiste behandeling vanuit de visie van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze visie gaat ervan uit dat lichaam en geest één zijn: lichamelijke klachten beïnvloeden je emotionele status en andersom. Ben heeft praktijkruimtes in Den Bosch en Boxtel.