sluit
TTD Launch

Acupunctuur en tcm praktijk Vernimmen

Neckarstraat, Lelystad

Amstelveen: acupunctuur- of cupping-behandeling bij Acupunctuur en tcm praktijk Vernimmen

Kies optie

In een Notendop

Ervaar zowel geestelijke als fysieke balans en ontspanning dankzij één of meerdere acupunctuur- of cupping-sessies.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 19,99 voor 1x acupunctuur-sessie van 60 minuten (waarde € 70)
  • € 49,99 voor 3x acupunctuur-sessie van 60 minuten (waarde € 190)
  • € 79,99 voor 5x acupunctuur-sessie van 60 minuten (waarde € 310)

  • € 19,99 voor 1x cupping-sessie van 60 minuten (waarde € 70)
  • € 49,99 voor 3x cupping-sessie van 60 minuten (waarde € 190)
  • € 79,99 voor 5x cupping-sessie van 60 minuten (waarde € 310)

Acupunctuur

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

Cupping

Cupping is een zuigtechniek die gebruik maakt van glazen of plastic cups die vacuüm worden gezogen op de huid om de doorvoer van levensenergie (Qi) te stimuleren. Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen om blokkades op te heffen. Daarnaast kunnen afvalstoffen in het lichaam vrijkomen en direct worden afgevoerd.

De cups kunnen op veel verschillende plekken op het lichaam worden geplaatst waardoor je bij uiteenlopende klachten baat kan hebben bij deze behandeling. Cupping is geschikt bij stress, vermoeidheid, pijnlijk en vastzittend spieren, rug-, schouder- en nekklachten, reuma, migraine, cellulitis en vochtophopingen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethoden, trainingen of therapieën is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woensdag t/m vrijdag van 9:00-19:30 uur (m.u.v. feestdagen). Tussen 17:00 en 19:00 uur vindt de laatste afspraak plaats en betaal je een toeslag van € 10.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0633 765 663, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Acupunctuur en tcm praktijk Vernimmen

Bij Acupunctuur Vernimmen word je geholpen door acupuncturist Yessica Vernimmen. Zij heeft tijdens haar studie stage gelopen in China in verschillende ziekenhuizen en heeft daarmee niet alleen theoretische maar ook praktijkkennis opgedaan. De praktijk ademt rust, mede doordat er neutrale kleuren gebruikt zijn om een serene sfeer te creëren. Yessica neemt alle tijd om naar jou te luisteren om tot een passend behandelplan te komen. Daarbij valt zij terug op haar ruime ervaring met klassieke of Shiatsu massage, acupunctuur en cupping, al dan niet in combinatie met het gebruik van Chinese kruiden. Ook een babymassage kan je aan haar behoedzame handen overlaten.