sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Hwa Xin Chinees Medical Center

Langerakbaan 219, Utrecht

1x of 3x acupunctuur-sessie of Chinese Tuina ontspanningsmassage van 50 minuten bij Hwa Xin Medical Center in Utrecht

Kies optie
Deal eindigt over1 dag 14:00:09
Meer dan 60 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

  • 1x of 3x acupunctuur-sessie of Chinese Tuina ontspanningsmassage van 50 minuten
  • Accupunctuur

Bij acupunctuur wordt uitgegaan van energiebanen -meridianen- in het lichaam. De lichaamsenergie wordt volgens Oosterse filosofie middels bloed en lichaamsvloeistoffen gedistribueerd over organen en spieren. Door middel van kleine naaldjes kunnen obstakels in deze energiebanen worden opgeheven, waardoor de energie weer vrijelijk door het lichaam kan stromen.

  • Chinese Tuina ontspanningsmassage

Tuina massages zijn de voorlopers van de bekendere shiatsu massages. De massages zijn handmatig en zijn, evenals bij acupunctuur, gericht op het opheffen van blokkades in de energiestroom (Qi) binnen het lichaam. Bij Tuina massages wordt, meer dan bij shiatsu, gebruik gemaakt van draaiende bewegingen met de handen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 12 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 0302 671 245. Geldig: tot 31 mei 2022 op maandag t/m zaterdag. Meer info: Heb je een groupon met 3 sessies dan moet de eerste behandeling voor 31 mei zijn gedaan en heb je daarna nog 2 maanden om de overige behandelingen af te nemen. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 12 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Hwa Xin Chinees Medical Center

Hwa Xin Chinees Medical Center in Utrecht is sinds 2000 gevestigd in een opvallend pand aan de Langerakbaan in het Utrechtse Leidschenrijn. De gediplomeerde specialisten bieden behandelingen aan die zijn gestoeld in traditionele Chinese geneeskunde. Hierbij ligt de nadruk op het herstel van energiestromen en balans tussen de verschillende elementen. Dat de Chinese filosofie vijf elementen kent tegenover de Westerse vier is veelzeggend. Aangeboden behandelingen zijn onder andere acupunctuur, cupping (vacüumtherapie), Moxa (verbranding van het bijvoetskruid, om energie toe te voegen aan de lichaamseigen energie), diverse massages en kruidentherapieën.