sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Het Oude Tolhuis

Groningerweg 50, Peize

Zoveel je op kan: pannenkoeken bij Het Oude Tolhuis in Peize

Kies optie
Meer dan 90 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Groninger challenge; Stad oet en in Peize eem door zoveel mogelijk pannenkoeken heenbroez’n.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
SVH
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
juni 5, 2022
Het voorgerecht was veel belovend. Onze bestelling was 1pannenkoek met appel 1 met rozijnen. Er werd ons 1 bord met 4 naturel pannenkoeken gebracht en een bakje met rozijnen en een schoteltje waarop schijfjes appels lagen Het garnituur was niet mee gebakken Het was niet iets om blij van te worden Ook erg lang moeten wachten op de bestelling. De ervaring was niet wat wij verwacht hadden.

Over deze deal

  • All you can eat pannenkoeken
  • Het gaat om naturel pannenkoeken
  • Inbegrepen zijn stroop, poeder- en basterdsuiker
  • Extra toppings bij te bestellen vanaf € 1,00
  • Eerst je bord leegeten, dan de volgende bestellen
  • Je kan je groupon ‘s middags (vrijdag t/m zondag) gebruiken
  • Maar ‘s avonds kan ook (woensdag t/m zondag)

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl.. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag. Drankjes niet inbegrepen. Toppings te bestellen tegen een meerprijs vanaf € 1,00. Je kan pas een nieuwe pannenkoek bestellen als je de vorige op hebt. Reserveren vanaf 2 personen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 10 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 2 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Het Oude Tolhuis

Het Oude Tolhuis in Peize, onder de rook van Groningen is een fijne plek. Je kan hier terecht voor een kinderfeestje, een intieme bruiloft of personeelsbijeenkomst. De eigentijdse sfeervolle ruimte leent zich voor een keur aan gelegenheden. Buiten is een speeltuin voor kids en binnen biedt de enorme tafel en de spelletjeskast vermaak voor alle leeftijden. Het Oude Tolhuis voert een al net zo fijn nait-soez'n-menu met een speciale plek voor pannenkoeken. Dieetwensen of allergieën zijn geen probleem. Al net zo fijn is het inclusieve personeelsbeleid. Dat betekent dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden van mensen en niet naar de beperkingen. Er is de beschikking over een enorm terras als het weer het toelaat. Deze fijne plek biedt ruim parkeergelegenheid en voor wie niet met de auto komt: de bus stopt letterlijk voor de deur. Mooi mien jong.