Geen nieuwe meldingen

Alocasia Zebrina XL plant 90-100 cm

Alocasia Zebrina XL

Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Een originele plant om in huis te zetten om zowel binnen als buiten te decoreren.

Product-details

  • Alocasia Zebrina XL 100 cm
  • Hoogte: 90-100 cm
  • Geleverd in kwekerspot: 24 cm
  • Deze planten worden maximaal 140 centimeter hoog
  • Mooie grote bladeren
  • Zebraprint op de bovenkant
  • Latijnse naam: Alocasia

  • Beschrijving: Alocasia Zebrina is beter bekend als “olifantenoor” vanwege zijn grote bladeren. In de tropen van Azië kunnen de bladeren wel 150 cm groot worden en dienen ze daarom vaak als natuurlijke paraplu. De Zebrina-variant is heel bijzonder door zijn bijzondere zebraprint op de stelen. Kenmerkend voor Alocasia Zebrina zijn de bijzondere stengels die horen bij de grote hartvormige bladeren.

  • Onderhoud: Omdat alocasia zebrina constant groeit door nieuwe bladeren aan te maken, verbruikt de plant relatief veel voedingsstoffen. Aanvullende voeding wordt daarom aanbevolen, maar in de winter en herfst is dit minder nodig. Dan maakt de plant geen nieuw blad aan. De bladeren zijn vatbaar voor verkleuring, vooral als ze te veel water krijgen. De onderste bladeren van de plant worden uiteindelijk minder aantrekkelijk. Door ze 10 cm van de basis af te snijden, bevordert het de groei van nieuwe bladeren.

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.