sluit
TTD Launch

Art Of Cosmetics

Larenseweg 35 - 39, Hilversum

Vet verliezen door vet bevriezen met 1 of 3 cryolipolyse-behandelingen bij Art Of Cosmetics in Hilversum

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen

In een Notendop

Trotseer de kou om vet te bevriezen in één of meerdere zones, met keuze uit armen, benen, billen, buik en love handles.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • 1 of 3 cryolipolyse-behandelingen

 • Keuze uit meerdere zones

 • Een meting zit bij de deal ingegrepen, denk aan o.a.: gewicht, BMI, vetpercentage, omvang, maximaal hoeveelheid calorieën en bloeddruk

 • Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 8 weken

 • Na ongeveer 4 weken zou ook beginnend resultaat zichtbaar kunnen zijn

 • Zones:

  • Armen
  • Benen
  • Billen
  • Buik
  • Love handles

Cryolipolyse

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag. Als je voor de optie met 3 behandelingen kiest, moeten deze allemaal binnen 6 maanden na aankoop plaatsvinden.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op appointment@artofcosmetics.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig bij de vestiging in Hilversum.

Over Art Of Cosmetics

De Larenseweg in Hilversum is het toneel van je dosis beauty. Gürsay Ayar - eigenaar van Art Of Cosmetics - is gespecialiseerd in cosmetische en huidverbeterende behandelingen. Microneedling en Phi-ion plasmabehandeling staan op het beauty-menu, net als permanente ontharing. Ook voor permanente make-up ben je hier aan het professionele adres. Art of Cosmetics streeft naar maximaal resultaat, zonder een natuurlijk uiterlijk uit het oog te verliezen. Daarom krijg je ook altijd een uitgebreid persoonlijk (styling)advies voorafgaand aan een beauty-sessie.