Geen nieuwe meldingen

Bakkerij De Zeven Aren

2 locaties

Waardebon van € 20 of € 30 voor het hele assortiment van Bakkerij de Zeven Aren te Oosterbeek en Zevenaar

Kies optie

In een Notendop

Maak je keuze uit ambachtelijke broodspecialiteiten zoals speltbrood, tapasbrood, Italiaans brood, walnotenboulet en biologisch broden.

Over deze deal

Voor een goed brood, heb je meer dan een graanveld van een are nodig: brood bakken vraagt geduld, passie, ervaring en een verregaande kennis van het bakkersambacht. Werp een blik op de uitgestrekte oppervlakten die een echte bakker uitgaat in het assortiment van Bakkerij De Zeven Aren.

Kies uit de volgende opties


  • € 9,99 voor een waardebon vestiging Oosterbeek (waarde € 20)
  • € 14,99 voor een waardebon vestiging Oosterbeek (waarde € 30)
  • € 9,99 voor een waardebon vestiging Zevenaar (waarde € 20)
  • € 14,99 voor een waardebon vestiging Zevenaar (waarde € 30)

Je waardebon is geldig op het hele assortiment van de bakkerij, waar men met dagelijkse passie ambachtelijk en vers brood en gebak op de plank legt. Met een grote variatie aan speciaalbroden met o.a. Spelt, biologisch en desembrood, vind je zeker een boterhammetje om te smeren. Andere specialiteiten van het huis zijn onder meer tapasbrood, Italiaans brood, walnotenboulet, Oosterbeeks bruin, suikerbrood, honing-mosterdboulet, noten-vijgenbol en cakes. Je ontdekt ze hier.

Bakkerij De Zeven Aren


Bakkerij De Zeven Aren is al jaren bekend in Zevenaar. Begin 2014 kwam er een vestiging in Oosterbeek bij. Je kan er terecht voor een regelmatig wisselend assortiment van broodspecialiteiten, gebak, handgemaakte bonbons en veel meer. Als je die vele lekkernijtjes meteen wil proeven, neem je gewoon een kopje koffie, cappuccino of thee in de koffiecorner in Oosterbeek. Ook een lunch of High Tea is er mogelijk voor jou en je gezelschap.

Fine Print

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig in de door jou gekozen vestiging: Utrechtseweg 106 in Oosterbeek óf Rembrandtplein 19-20 in Zevenaar. Geldig op het gehele assortiment. Na verzilvering ontvang je een strippenkaart. 1 strip is € 5 waard, kleinere bedragen worden naar boven afgerond of kunnen contant bijbetaald worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bakkerij De Zeven Aren