Geen nieuwe meldingen
Tot 54% korting.
Kies optie

In een Notendop

Pak uiteenlopende klachten als gasvorming, slechte adem en huiduitslag aan door de dikke darm met water te laten doorspoelen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als een lange reeks stilstaande auto’s in een trage film kennen de darmen weleens een opstopping, zorgen ze voor de nodige uitlaatgassen en is de beste oplossing in beide gevallen om door te spoelen. Pak de linkerbaan voor colonhydrotherapie-behandelingen bij Ballanzz.

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor 1x colon-hydrotherapie-behandeling (waarde € 82,50)
  • € 74,99 voor 2x colon-hydrotherapie-behandeling (waarde € 165)

Door medicijngebruik, gehaast eten, gebrek aan beweging en stress kan het zijn dat je darmen minder goed functioneren en dat onder meer je weerstand wordt aangetast. “Colon-hydrotherapie” (hoge darmspoeling) is ontwikkeld om de dikke darm over de gehele lengte, dus tot aan de dunne darm, te reinigen. Doel is ontlasting, achtergebleven afvalstoffen, gassen en slijmresten tot in de diepste plooien weg te krijgen, om je darmen weer optimaal hun werk te laten doen. Zo kan ook je weerstand verbeterd worden, de doorbloeding gestimuleerd worden en je vitaliteit en veerkracht versterkt worden.

Met een darmspoelapparaat (“Colon-Hydromat”) wordt gezuiverd en gefilterd water op lichaamstemperatuur en onder lage druk naar je darmen gevoerd. Hetzelfde apparaat voert het water incl. slijm, ontlasting en afvalstoffen ook weer af. De procedure van inlopen en weg laten stromen zal een aantal malen herhaald worden, om met iedere spoeling een hoger deel van de dikke darm te bereiken. Dit systeem is gesloten om je geen onaangename geur te laten waarnemen. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Voorafgaand aan de eerste behandeling heb je een intake-gesprek van zo’n 20 minuten.

Colon-hydrotherapie/darmspoeling wordt ingezet bij allergieën, diarree, constipatie, migraine/hoofdpijn, huidproblemen, lusteloosheid, een opgeblazen gevoel, spastische darm, vermoeidheid, rugpijn, hoge bloeddruk, winderigheid, verminderd libido, depressie, menstruatieproblemen en overgewicht.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0622 171 514, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: een intakegesprek wordt voorafgaand van de behandeling gedaan. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ballanzz

Een lichamelijke balans is van wezenlijk belang en daarom koos Michelle Heydeman "Ballanzz" als naam voor haar praktijk aan de Sleedoornlaan in Amstelveen. Als voedings- en afvalcoach ontdekte ze de vele algemene darmklachten van klanten en de essentie van een goedwerkende darm. Het was niet veel later dat zij besloot om zich te specialiseren als colonhydrotherapie-specialiste. In haar ruime en lichte praktijk ontvangt ze nu met empathie, enthousiasme en professionalisme graag mensen die op zoek zijn naar herstel van lichamelijke balans door middel van een darmspoeling. Door voorafgaand aan elke behandeling een ruime intake in te plannen, stelt ze de best mogelijke behandeling samen, om een zo passend mogelijk resultaat te behalen.

Ballanzz

Natuurgeneeskunde, Darmspoeling