sluit
TTD Launch

Bar Karakter

De Clercqstraat 75H, Amsterdam

1,5 of 2 uur karaoke incl. drink- en snacktegoed bij Bar Karakter in Amsterdam Oud-West

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 1-4.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga maximaal met z'n 15-en, huur een privé-karaokeroom en wissel elk luidkeels gezongen nummer af met een drankje of een Aziatisch hapje

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Karaoke incl. drink- en snacktegoed
  • Aan de levendige De Clercqstraat in Oud-West
  • Je hebt de keuze uit vijf verschillende opties

Geldig op donderdag

  • 1,5 uur karaoke + € 70 drink- en snacktegoed voor max. 6 personen
  • 1,5 uur karaoke + € 100 drink- en snacktegoed voor max. 10 personen
  • 1,5 uur karaoke + € 120 drink- en snacktegoed voor max. 15 personen

Geldig op vrijdag en zaterdag

  • 2 uur karaoke + € 150 drink- en snacktegoed voor max.10 personen
  • 2 uur karaoke + € 200 drink- en snacktegoed voor max.15 personen

Hoe gaat dit er aan toe?

In je eigen privékamer kwetteren jij en je vrienden/collega's/familie uit volle roodborst mee op de meer dan 18.000 hits die uit de speakers schallen. Je keel smeer je met drankjes en natuurlijk moet er tussen het zingen door ook gegeten worden. Per optie krijg je een vooraf vastgesteld bedrag dat je mag uitgeven aan eten en drinken (bier, wijn, frisdrank en Aziatische hapjes). Dit tegoed wordt aan het einde van je zangsessie verrekend.

Deal-Voorwaarden

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Afhankelijk van je aankoop geldig op donderdag of op vrijdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen). Vrijdag of zaterdag alleen tussen 17:00 en 20:00 uur of na middernacht tot 03:00 uur. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail reserveren op reserveren@bar-karakter.nl, o.v.v. Groupon. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch annuleren op 020 737 0843, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal aantal personen is 15 per kamer. Het drink- en snacktegoed wordt na de sessie verrekend met de rekening. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.

Over Bar Karakter

Als jij er klaar voor bent om je zangkunsten buiten de douche te laten horen, maar is het podium nog een te grote stap dan ga je naar Karakter. Hier huur je een privé-karaokekamer om samen met je favoriete vrienden je favoriete hitjes uit volle borst mee te zingen. Het mag, maar hoeft niet 100 keer Paradise by the dashboard light te zijn, want er is keuze uit honderden nummers uit vele genres. Tussen de solo's door kan je je stembanden smeren met een drankje in je karaoke-room. Geen zin om de volgende dag schor te zijn? Je kan ook - onder de boom - aan de bar hangen met een cocktail, speciaalbier of gin-tonic. Je vindt Bar Karakter in de De Clercqstraat in Amsterdam Oud-West.