sluit
TTD Launch
Kies optie
Promotie eindigt in:6 dagen 18:46:36
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Tijdens deze behandeling worden alle haarzakjes uit de schaamstreek verwijderd waardoor de haartjes langer wegblijven voor een zachte huid.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 1 of 3 behandelingen voor een Brazilianwax
  • Voor 1 persoon
  • Van te voren krijg je een korte intake
  • En wordt de nazorg uitgelegd
  • De behandeling duurt ongeveer 20-30 minuutjes
  • Tijdens het waxen worden alle haartjes (en haarzakjes) verwijderd
  • Hierdoor voelt de huid extra zacht en glad aan

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 0108 443 486 of 0641 108 030. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Beauty-Z

De Z in de bedrijfsnaam staat voor schoonheidsspecialiste Zohal. Zij en haar team staan voor je klaar in beautysalon Beauty-Z aan de Kop van Zuid-Entrepot in Rotterdam. Je kan hier o.a. je gezicht laten opfrissen met een van de vele gezichtsbehandelingen, je huid laten verstrakken met een HIFU-facelift of fillers en je lijf laten ontdoen van ongewenst haar dankzij de diode-laser. En door je wensen te bespreken met één van de schoonheidsspecialisten kan er altijd een behandeling op maat worden gemaakt.