Geen nieuwe meldingen

Beschermende bankhoes

Beschermende bankhoes

10+ bekeken vandaag
€ 15,90
€ 15,49

In een Notendop

Deze waterdichte gewatteerde bankhoes is gemaakt van microvezel en onderworpen aan de “perzikhuid”-behandeling, waardoor hij zacht aanvoelt.

Product-details

  • Materiaal: 100% microvezel
  • Maten:
    • 1 zits -> zitting 60 cm + hoes zijarmsteun
    • 2 zits -> zitting 125 cm + hoes zijarmsteun
    • 3 zits -> stoel 175 cm + hoes zijarmsteun

Wasvoorschrift: machinewas op 40 graden, niet bleken, niet chemisch reinigen of strijken

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 13.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.