Geen nieuwe meldingen

Bikinikettingen

Bikinikettingen

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 44% korting.
€ 5,95
€ 3,29
44% korting

In een Notendop

Deze bikinikettingen zorgen voor een fraaie celebrity-look.

Product-details

  • Laat een fraaie celebrity-look zien
  • De gouden ketting, die bestaat uit één stuk van 40 cm lang van de nek tot de ribben en 75 cm lang is met een verlengingsketting van 5 cm, loopt elegant om de taille en de heupen
  • De onderste gouden schakelketting is 77 cm lang en heeft 5 cm verlengschakels voor een aantrekkelijke tailleomwikkeling.
  • Materiaal: zinklegering met goudkleurig fineer

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.