sluit
TTD Launch

Boerke Mutsaers

Vijverlaan 2, Tilburg

3-gangenlunch van de chef bij Boerke Mutsaers in Tilburg

Kies optie

In een Notendop

Laat je verrassen door de chef met keuze uit twee voor- en hoofgerechten en een zoet dessertje om de feestelijke lunch mee af te sluiten

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 3-gangenlunch van de chef
  • Aanvang tussen 12.30 en 13.00 uur
  • Het menu wisselt regelmatig
  • Met de seizoenen en creativiteit van de chef mee
  • Maar bestaat sowieso uit voor, hoofd en na
  • Bij voor- en hoofdgerecht heb je altijd twee keuzemogelijkheden
  • Het dessertje blijft een verrassing
  • Om een beetje een idee te krijgen, check onderstaand voorbeeldmenu

Voorbeeldmenu


Voorgerecht, keuze uit:

Kaaskroketjes op roggebrood met citroenmayonaise

Rauwe ham op roggebrood met citroenmayonaise

***

Hoofdgerecht, keuze uit:

Tongschar uit de oven met mosterdsaus

Kipspies met mosterdsaus

***

Dessert

Verrassing van de chef

Deal-Voorwaarden

Exclusief drankjes. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op groupon.nl/reservations. Niet geldig op feestdagen. Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 21 juni 2023 op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor lunch met aanvang tussen 12.30 en 13.00 uur. Annuleer minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Boerke Mutsaers

Ervaar bourgondische gastvrijheid bij het Tilburgse Boerke Mutsaers. In het restaurant, in het partycentrum of in een van de conferentiezalen. Bij deze horeca-onderneming in het westen van de stad staat eigenaar Raymond aan het roer en zwaait chef-kok Niels de scepter. De gastvrije heren, de groene omgeving en de regelmatig wisselende menukaart nodigen je van harte uit om plaats te nemen op het terras - waar het in de zomer prima toeven is met een glas wijn in de ene hand en een bitterbal in de andere - of in het restaurant, waar je zowel met de lunch als met het avondeten aanschuift voor een stevige maaltijd.