Geen nieuwe meldingen

Bouwpakket 330 of 660 kunststof bouwsteentjes

Bouwpakket voor kinderen

10+ gekocht
€ 22,19
€ 9,90
55% korting

In een Notendop

Help je kleintje met het ontwikkelen van hun cognitief denkvermogen, het vergroten van inzichten en beleef samen uren bouwplezier.

Product-details

  • Bouwpakket met 330 of 660 kunststof bouwsteentjes
  • Speelgoed om het IQ van de baby en het vermogen om snel te denken te trainen
  • Maakt het mogelijk om de praktische capaciteiten van kinderen te vergroten en te cultiveren, hun cognitief vermogen en het vermogen om te sorteren te verbeteren en hun verbeelding en interesse in leren te stimuleren
  • Compatibel met de meeste bouwstenen
  • Grote verscheidenheid aan maten en vormen
  • Aanbevolen voor kinderen van 6 jaar en ouder
  • Materiaal: kunststof
  • Afmetingen van de doos: 25 x 15 x 5 cm

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.