Categorieën
Geen nieuwe meldingen

1 of 2 crop top beha's met push-up ​in verschllende kleure

1 of 2 crop top beha's met push-up

€ 20
€ 11,98
40% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze beha kan gedragen worden onder een tanktop, een laag uitgesneden T-shirt of transparante kleding, het voelt zacht aan.

Product-details

  • Type ondersteuning: draadloos
  • Zonder sluiting
  • Push-up functie
  • Materialen: kant, spons
  • Kleuren: zwart, blauw, wit, beige, rood

Maattabel

Grootte Maat onder de buste (cm)
M 70-77
L 78-82
XL 83-87

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Ever mercantile. Geregistreerd adres: "5/F, Leitz Industrial Building 55-57 Wang Lung Street, Tsuen Wan", Tsuen Wan, ,, HK. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: blau@evermercantile.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.