Geen nieuwe meldingen

Braun's Face micro-oscillerende borstel

Braun micro-oscillatieborstel

Tot 60% korting.
€ 39,34
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze micro-oscillerende borstel masseert zachtjes vochtinbrengende crèmes of serums in de huid voor een betere toepassing.

Product-details

  • Productafmetingen: 24 x 11 x 5 cm
  • De Braun’s Face is een hulpmiddel dat is ontworpen om elke dag een aangename teint te creëren
  • Met zijn unieke schuimoppervlak kan de schoonheidsspons ook worden gebruikt om cosmetica zoals foundation aan te brengen om de huidtint te egaliseren voor een gladde en stralende basis
  • Vervang voor optimale hygiëne de spons elke 3 maanden

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.