sluit
TTD Launch

Cannabis Museum Amsterdam

Damstraat 6, Amsterdam

Entree voor 1 of 5 personen voor het Cannabis Museum in Amsterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode REDWED. Eindigt 22-3.
Code toepassen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Er gaat veel meer schuil achter deze plant dan wat de vele coffeeshops doen vermoeden; ontdek de historie en veelzijdigheid van cannabis

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Entree voor het Cannabis Museum
  • Koop een individueel ticket of een groepsticket voor 5 personen
  • Leer alles wat er te weten valt over cannabis in dit interactieve museum
  • In hartje Amsterdam op loopafstand van de Dam en het Centraal Station
  • Drink een kopje hennepthee
  • En stel al je vragen aan het enthousiaste team
  • Je krijgt een gratis goodiebag
  • Koop een aandenken met 10% korting in de museumwinkel

Deal-Voorwaarden

Reservering is niet vereist. Je groupon is je entreebewijs. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week.

Over Cannabis Museum Amsterdam

Het Cannabis Museum bevindt zich op loopafstand van de Dam, in hartje Amsterdam. De plek waar coffeeshops niet uit het straatbeeld te denken zijn. Wat veel mensen niet weten is dat cannabis naast het kunnen roken, nog veel meer toepassingen heeft. Het Cannabis Museum heeft daarom als missie om de wereld over cannabis te informeren en vooral het stigma op te heffen. Iedereen zou moeten kunnen profiteren van de medicinale en therapeutische eigenschappen van cannabis en door middel van educatie en groene duurzaamheid wil het museum hun boodschap overbrengen. Neem een kijkje in de historie en oorsprong van cannabis naar de vele toepassingen ervan. Van het aandrijven van auto's tot hoe het tot werking komt in ons lichaam: ontdek het op interactieve manier in het museum.