CATS: de internationale hitmusical in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en MartiniPlaza Groningen

Meerdere locaties

Tot 50% korting.
620+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Beleef een spetterende avond met deze unieke en spectaculaire uitvoering van CATS met een Londense West End-cast.

Wat je krijgt


  • Tickets voor CATS, de internationale hitmusical
  • Data: van 2 april t/m 14 april 2019
  • Locaties:
    • Nieuwe Luxor Theater, Posthumalaan 1 in Rotterdam
    • MartiniPlaza Groningen, Leonard Springerlaan 2 in Groningen
  • Engelstalig met Nederlandse boven- en ondertiteling

Ga een onvergetelijk avondje uit tegemoet, want CATS is na meer dan 10 jaar eindelijk weer terug in Nederland. Na 18 jaar Broadway komt de musical nu voor de tweede keer naar Nederland en wordt-ie uitgevoerd door een Londense West End-cast, met Nederlandse boventiteling zodat je niets hoeft te missen.

Deze voorstelling draait al jarenlang met veel succes op veel plekken in de wereld. Nu speelt de talentvolle West End-cast de musical in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en MartiniPlaza in Groningen. Een unieke kans om het enige echte origineel te zien.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig voor hitmusical CATS op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is niet je entreebewijs. Je e-tickets worden uiterlijk twee dagen voor het concert per e-mail toegestuurd door Eventim. ls je twee dagen voor de musicaldatum je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: met de koop van de deal geef je toestemming om je gegevens eenmalig ter beschikking te stellen aan Eventim voor het verzenden van de e-tickets. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cats De Musical


De wereldberoemde hitsong "Memory" werd inmiddels al door meer dan 150 artiesten gecoverd, van Céline Dion tot Barbra Streisand. CATS bestaat uit een cast en crew van maar liefst 56 artiesten en technici die zorgen voor een kleurrijke explosie van energie op het podium. Al bijna 40 jaar lang verlaat het publiek ontroerd en razend enthousiast het theater na deze iconische voorstelling.

Cats De Musical

Nachtleven, Theater & show, Plezier of vrije tijd, Tickets & Evenementen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.