1 of 2 ''Cool Chef'' koelkastkoelers

''Cool Chef'' koelkast koeler

€ 34,99
€ 8,99
74% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Cool Chef is ontworpen om leuk en gebruiksvriendelijk te zijn en kan de koelkast ontgeuren en slechte geuren neutraliseren.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door London Exchainstore LTD

  • Kan voorkomen dat sterke geuren en slechte geuren de inhoud van de koelkast bederven, met behulp van zuiveringszout of gewoon poeder
  • Door gebruik te maken van de vocht aantrekkende eigenschappen van eenvoudig zuiveringszout of poeder gaat Cool Chef een hele maand mee
  • Vul met poeder of bakpoeder, plak de datum en laat het op een koelkastplank liggen om die aanhoudende geuren een lesje te leren
  • Vaatwasser bestendig
  • Compact en efficiënt
  • Kan overal in de koelkast worden geplaatst
  • Afmetingen: 16 x 13 x 5 cm
  • Materiaal: kunststof

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij London Exchain Store van 22-10-2021.
Meer info: Producten verkocht door London Exchainstore LTD. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: cs@londonexchainstore.co.uk. Geregistreerd adres:
Zeal House Unit 18, 8 Deer Park Road
SW19 3UU London Greater London
GB.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.