Zonneklep voor stuurbescherming van polyester en aluminium

Zonneklep voor het stuur

Kies optie
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze stuurhoes wordt gebruikt als de auto in direct zonlicht staat, om brandwonden achteraf te voorkomen.

Product-details

  • Zonneklep voor het stuur
  • Beschermt het stuur tegen zonlicht
  • Afmetingen: 49 x 44,5 cm
  • Materiaal: 70% polyester, 30% aluminium
  • Ontworpen om gemakkelijk te plaatsen

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Grouplineshop S R L. Geregistreerd adres: via tagliamonte 2, torre annunziata, 08858, IT. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: infoitalia@bigupstore.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.
De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Bigupstore van 30.05.2022.