sluit
TTD Launch
Kies optie
Meer dan 400 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kom tot rust in Zwaluwhoeve, wandel over het aangelegde strand en relax in de sauna’s, hamam, whirlpools en baden

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Dagentree wellnessresort
  • Op zwaluwhoeve.nl/badkledingdagen vind je het actuele schema met badkledingdagen
  • Toegang tot 50.000 m² aan weldadige faciliteiten
  • Waaronder een zoutwaterbad waarin je kan floaten, diverse baden om in af te koelen of juist op te warmen en meer dan 10 soorten sauna's
  • Wanneer je door al het baden en bubbelen trek hebt gekregen, kan je een vorkje prikken in het restaurant
  • Met alle faciliteiten, een foodmarkt en een grote tuin kan je genieten van een gezellig dagje ontspanning

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2023 op alle dagen van de week (o.b.v. beschikbaarheid.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Bijkomende kosten: er geldt een tijdelijke energietoeslag van € 3 per persoon op alle dagen van de week. Op zaterdag geldt daar bovenop een weekendtoeslag van € 5,95. Toeslagen zijn ter plaatse te voldoen aan Zwaluwhoeve.
Reserveren: online reserveren is verplicht en o.b.v. beschikbaarheid, ga naar zwaluwhoeve.nl/verzilveren-e-ticket en bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Let op: er geldt een beperkte beschikbaarheid, wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is.
Annuleren: niet meer mogelijk na het maken van een reservering.
Meer info: het dragen van badjas, handdoek en slippers is verplicht. Deze kan je zelf meenemen, maar ze zijn ook te huur bij Zwaluwhoeve. Entree vanaf 14 jaar. Personen van 14-17 jaar mogen Zwaluwhoeve alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen. Hier kan Zwaluwhoeve, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Zwaluwhoeve

Tussen de hoge bomen en het groene gras van de Veluwe in Hierden, op 6 autominuten van Harderwijk, ligt Zwaluwhoeve: een van de bekendste wellnessresorts van Nederland. Met 50.000 m² aan oppervlakte kan je hier de hele dag ronddwalen tussen de verschillende sauna's, kruiden-, dompel-, zoutwater-, stoom-, en voetenbaden, hottubs en whirlpools. Even uitpuffen doe je in een van de vele sauna's en tussendoor of afsluitend kan je een hapje eten in het restaurant van Zwaluwhoeve. In de koude seizoenen warm je je gezellig op en geniet je van de sfeer. Kijk hier voor een overzicht van alle faciliteiten. Door de gunstige ligging midden in het land is het resort voor iedereen makkelijk te bereiken en ben je nooit lang onderweg van en naar huis.