In een Notendop
Laat je verrassen door de authentieke Indonesische keuken Onder leiding van top-chef Tim Alting Siberg De kok heeft 5 gerechten op culinair hoog niveau geselecteerd Masterclass in een traditionele Zuidoost Aziatische keuken Na afloop van de masterclass krijg je een boekje mee met de recepten Bij een bezoek aan Eethuis Dapur Saya in Den Bosch krijg je 50% korting op de 2e rijsttafel Masterclass Indonesisch koken De deal Met of zonder drank-arrangement Masterclass duurt ongeveer 4 uur (inclusief proeven/diner) Incl. 50% korting op de 2e rijsttafel bij een bezoek aan eethuis Dapur Saya in Den Bosch inclusief receptenboekje om mee naar huis te nemen Het drankarrangement bestaat uit bier (Jupiler, Hoegaarden wit, Palm, Trappist, Bier Bintang), rode wijn, droge & zoete witte wijn en alle frisdranken
Over deze deal
Dapur saya betekent ‘mijn keuken’ en is het geheime woord waarmee nieuwsgierige fijnproevers toegang krijgen tot de keuken van elk Indonesische restaurant ter wereld. Spiek bij elkaar tijdens een masterclass Indonesisch koken bij Dapur Saya vanaf € 89. Kies uit € 89 voor twee personen zonder drankarrangement waarde € 350 € 174 voor vier personen zonder drankarrangement waarde € 700 € 148 voor twee personen met drankarrangement waarde € 420 € 244 voor vier personen met drankarrangement waarde € 840 Voel je senang in de traditionele Zuidoost Aziatische kookstudio, waar chefkok Tim Paddy Alting Siberg je authentiek Indonesisch leert koken. Chef Tim selecteerde vijf culinaire gerechten op wolkenkrabberniveau voor de masterclass. Deze duurt ongeveer 4 uur en gaat eventueel begeleid van een bijpassend drankarrangement . Voorafgaand aan de masterclass deelt chef Tim de receptuur uit. Deze bespreekt hij daarna met jullie onder het genot van een drankje en een amuse. Vervolgens ga je de keuken in om samen met je kookteam de geselecteerde gerechten te bereiden. Na het kokkerellen neem je de smakelijke creaties uitgebreid met elkaar door. Je proeft, keurt, maakt foto’s als je dat graag wilt en er is ruimte om aantekeningen te noteren over de technieken en gebruikte producten. Chefkok Tim Alting Siberg, volbloed Indonesisch en geboren in Nederland, ontdekte al op jonge leeftijd dat de keuken thuis veel verschilde met die in Indonesië. De Sumatraanse keuken Medan trok Tims aandacht en hij behaalde dan ook zijn koksdiploma in deze streek. Verder deed hij ervaring op in vermaarde Indonesische restaurants in Indonesië, België en Nederland, leidde hij koks op en geeft hij nu workshops, kooklessen en masterclasses. Ook heeft hij een restaurant met dezelfde naam als de kookstudio Eethuis Dapur Saya in Den Bosch.