Geen nieuwe meldingen

Kleine Koppel 3, Amersfoort

Restaurant De Saffraan: gastronomische driegangenlunch van de chef incl. 3 amuses in Amersfoort

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Meer aan bij De Saffraan voor een lunch van patron-cuisinier Kars van Wechem die modern en creatief kookt vanuit een Nederlandse basis

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
Irene
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 3, 2020
Heerlijk gegeten en goede service.
A
Ad
11 beoordelingen4 beoordelingen
januari 24, 2020
Zeer attent en ongedwongen
G
G.J.C.TOP REVIEWER
41 beoordelingen28 beoordelingen
januari 6, 2020
Keuken heel goed, service goed
J
JaneTOP REVIEWER
17 beoordelingen7 beoordelingen
januari 3, 2020
Geweldig
G
GeraldineTOP REVIEWER
15 beoordelingen7 beoordelingen
december 24, 2019
Prima verzorgd
W
WGH
2 beoordelingen2 beoordelingen
december 3, 2019
Verrukkelijk eten, uitermate vriendelijke bediening
J
Jeannette
4 beoordelingen2 beoordelingen
november 25, 2019
Uitste
Y
YvonneTOP REVIEWER
11 beoordelingen10 beoordelingen
oktober 29, 2019
Het was een top ervaring met heerlijke, bijzondere gerechten op een prachtige plek.
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

  • Een gastronomische driegangenlunch van de chef incl. 3 amuses
  • Ga aan tafel op de 100 jaar oude klipper “Hoop op Welvaart”
  • Lunchen kan van 12.00 uur tot 14.00 uur, anders mis je de boot
  • Patron-cuisinier Kars van Wechem bereidt 3 gerechten voor je met seizoens- en streekgebonden producten

Dat restaurant De Saffraan in Amersfoort zichzelf naar dit kostbare kruid heeft vernoemd, is geen wonder, met de bijzondere gerechten die hier op de menukaart staan. En hoewel van de roodkleurige stijlen en stempels van de saffraankrokus maar een vingertopje nodig is, wordt er met dit gastronomische driegangenmenu van de chef niet ‘op de kleintjes gelet’. De lunch bij De Saffraan bestaat uit drie moderne gerechten op basis van seizoens- en streekgebonden producten en een drietal amuses. Het geheel wordt samengesteld en bereid door chef Kars van Wechem, die in elk gerecht ook een beetje van zichzelf stopt, namelijk zijn ziel en zaligheid.

De invulling van dit 3-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de patron-cuisinier Kars van Wechem vooral bepaald door de seizoenen en producten die de markt op dit moment biedt.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht via reserveren.groupon.nl.
Meer info: exclusief drankjes. Lunchen kan van 12.00 uur tot 14.00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Betalen met dinercheques/bonnen is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Saffraan

Op een bijzondere locatie - de meer dan honderd jaar oude klipper "Hoop op Welvaart" in Amersfoort - vind je restaurant De Saffraan. Dat de beste stuurlui aan wal staan, gaat niet op voor De Saffraan want in de kombuis staat patron-cuisinier Kars van Wechem. Eerder werkte hij aan de zijde van onder anderen culi-kanonnen Nico Boreas en Jonnie Boer. De gastronomische opvattingen van Van Wechem zijn helder en origineel, vanuit een Nederlandse basis met een verfijnde Aziatische touch. Iedere dag is hij samen met zijn team bezig met het verder ontwikkelen van smaken, bereidingstemperaturen en texturen en het perfectioneren van de gerechten, wat heeft geleid tot 15 Gault Millau-punten. Kers op de taart bij zoveel moois is natuurlijk een goed glas dat de gerechten perfect begeleidt. Vraag gastvrouw en sommelier Monique Korteschiel gerust om advies.

De Saffraan

Restaurant