Geen nieuwe meldingen

De Tandenbleker Eindhoven

Korianderstraat 22, Eindhoven

Een VIP-behandeling tandenbleken bij De Tandenbleker

Kies optie

In een Notendop

  • Kleurmeting, gebitscontrole, voorbehandeling + twee bleeksessies (van 20 en 15 min.)

  • Veilige behandeling zonder schuren, giftige stoffen, zuur en schadelijk licht, garandeert De Tandenbleker

  • Toegewijd expert op tandenbleekgebied met 15 jaar ervaring

  • Inclusief nabehandelings-tandpasta

Over deze deal

Met een stralende glimlach verstuur je duidelijke boodschappen aan anderen, zoals “Ik vind mondhygiëne belangrijk” of “Kijk maar naar mijn tanden - ik heb je chocolade paashaas niet opgegeten”. Zeg het met een glimlach en witte tanden.

Kies uit de volgende opties:


  • € 29,99 voor een VIP-behandeling tandenbleken voor 1 persoon (waarde € 288,99)
  • € 49,99 voor een VIP-behandeling tandenbleken voor 2 personen (waarde € 577,98)

Om na afloop met een stralende glimlach precies te kunnen bepalen hoe stralend je glimlach geworden is, wordt voorafgaand aan de behandeling eerst je huidige tandkleur vastgesteld. Bovendien wordt eerst je gebit gecontroleerd om te zien of er iets in je mond is wat invloed heeft op het succes van de behandeling – denk aan oneffenheden en de aanwezigheid van kronen, hulzen, implantaten en composieten. Dan start de voorbehandeling: met een speciaal ontwikkelde schuimborstel ga je een soort ‘primer’ aanbrengen, een door De Tandenbleker gegarandeerd tandvriendelijke reinigingsspray, om de bleekgel later evenredig te laten hechten. Dan de eerste bleeksessie van 20 minuten: terwijl jij bijvoorbeeld tv ligt te kijken doen het bitje met non-peroxide bleekgel en de bleeklamp hun werk. Vervolgens de tweede bleeksessie van een kwartier: ook hier lig jij ontspannen en ook hier doen het bitje met bleekgel – deze keer met gebitsversterkende fluoride als extra bestanddeel – en de bleeklamp hun werk. Voor de duidelijkheid: de whitening-behandeling is veilig en heeft geen enkele nadelige gevolgen voor je gebit, garandeert De Tandenbleker. Dus er is geen sprake van schuren, giftige stoffen, zuur of schadelijk licht.

De Tandenbleker


De tandheelkundige praktijk die aan de basis van De Tandenbleker staat, bestaat al 22 jaar. In 1999 werd de praktijk gesplitst in een toegewijde tandenbleekpraktijk en een praktijk waar ze vrijwel alles doen op tandengebied behálve tandenbleken. Op die manier weet je dat je in handen van gepassioneerde experts bent wanneer je nóg meer wil stralen.

Fine Print

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 061 677 64 63, o.v.v. Groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Tandenbleker Eindhoven