Geen nieuwe meldingen

El Vino Mexican and Argertinian Restaurant

Mexicaanse high beer bij El Vino Amsterdam in hartje centrum

Resterende tijd beperkt!
Tot 58% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Geniet van een combinatie van koude en warme vis- en vleesgerechten begeleid door 3 glazen bier of wijn.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een Mexicaanse high beer voor 2 personen (waarde € 45,70)
  • € 37,99 voor een Mexicaanse high beer voor 4 personen (waarde € 91,40)

Tijdens de high beer bij El Vino krijg je vele koude en warme “Albondigas” - vis-, vlees- en groentenhapjes - voorgeschoteld waardoor je voor enkele uren het idee hebt in een restaurant in Cancún te zijn. Empanadas met gekruid gehakt en groenten, “chorizo a la parrilla” ofwel gegrilde chorizo en “tortilla espa’nola”, de bekende aardappelomelet, zijn slechts een kleine greep uit de tapas die je geserveerd krijgt.

Maar een high beer is pas echt compleet met enkele glazen alcohol, en daarom krijg je 3 biertjes of wijnen van de kaart - als je dat prefereert - voorgeschoteld door de enthousiaste bediening. Zo kan het zijn dat je een Negro Modelo, uit de stad waar je jezelf toch al waande, krijgt, afgewisseld met een Pacifico of en een ijskoude Corona met een citroentje. Mocht je liever “vino” drinken dan kan je dat gewoon aangeven bij El Vino en krijg je drie glazen rood, wit of rosé of van elke kleur één: het is immers jouw fiësta.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig tussen 12.00 en 16.00 uur (laatste aankomsttijd 16.00 uur) Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over El Vino Mexican and Argentinian Restaurant

Bij El Vino aan de Lange Leidsedwarsstraat in het bruisende centrum van Amsterdam is het altijd feest. Ze serveren er klassieke en creatieve tapas, zoals calamares, chorizo en tortilla. Bovendien imponeren ze hun gasten met authentieke Mexicaanse gerechten als fajita's en burrito's. En ze beheersen er ook de Argentijnse keuken, die bekend staat om zijn grote stukken kwaliteitsvlees, zoals entrecôte en "Bife de lomo", een fijn stukje ossenhaas. Laat het eten op deze toplocatie om de hoek bij het levendige Leidseplein gepaard gaan met een van de vele Latijns-Amerikaanse cocktails, een Corona of een zwoele tequila om te zorgen dat jouw avond niet meer stuk kan.

El Vino Mexican and Argertinian Restaurant

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.