Geen nieuwe meldingen

Elektrische pluisverwijderaar

Elektrische pluisverwijderaar

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ontworpen om pluisjes, haar of pillen van kleding en andere stoffen te verwijderen, dit apparaat kan ook onderweg worden gebruikt.

Product-details

  • Aan/uit knop
  • Werk op batterijen
  • Vereist 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Afmetingen: 8 x 8 x 4 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Merk: Shopstory

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn afkomstig van mensen die dit product hebben gekocht.
R
RobertTOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
87 beoordelingen48 beoordelingen
5 dagen geleden
Helaas, een keer een miskoop via Groupon: deze pluisverwijderaar blijkt zo zwak qua capaciteit en kwaliteit, dat hij met gemak zichzelf zou kunnen ontpluizen/ontrafelen.