sluit
Gebruik code ZOMERS en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Museum van de 20e Eeuw

Krententuin 24, Hoorn

Entreeticket voor een kind of volwassene voor het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn

Kies optie
Deal eindigt over4 dagen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Dacht je dat alles in deze eeuw snel verandert, kom dan eens kijken hoe snel het in de 20e eeuw ging; nostalgie alom, stoffig zeker niet.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Entreeticket voor een kind of volwassene voor het Museum van de 20e Eeuw
  • Het museum bevindt zich op een eiland, in de voormalige gevangenis
  • Gratis parkeren op parkeerterrein ‘De Nieuwe Wal’
  • Vandaar is het een klein eindje lopen naar het museum - Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen - Aangelijnde honden zijn welkom en het museum is toegankelijk voor mindervaliden
  • Klik hier voor actuele informatie over de exposities

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Reservering niet vereist. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 13/07/2022 op alle dagen van de week.

Over Museum van de 20e Eeuw

Het Museum van de 20e Eeuw ontdek je op het Oostereiland in Hoorn en via de binnenplaats van de vroegere gevangenis aldaar. Dit museum vertelt je over de vorige eeuw met een tentoonstelling van bijzondere voorwerpen en tientallen interieurs. In de museumshop koop je souvenirtjes of kado's gebaseerd op de museumcollectie en de educatieve ruimte is er voor klassen die bijv. op schoolreis zijn. In drie zalen zijn wisselexposities te zien - die bijvoorbeeld een iconisch televisieprogramma uitlichten - en in de andere zes zalen bekijk je de vaste collectie.